Om Herning Bueskyttelaug

Her har vi bueskydning med fællesskab, sammenhold og venskab

Hos Herning Bueskyttelaug har vi


For os betyder fællesskabet meget, det en af de grunde til at vi tager til bueskydning. Vi har konkurrencer, sodavand, øl, kage og hygge. 

Fællesskab og h​ygge


Vi har en stor 3D bane udendørs. Her har du mulighed for at skyde på forskellige 3D dyr, fra forskellige højder og afstande.   

3D bane


Når vi træner udendørs forgår vores træninger ude i den smukke natur, med frisk luft og ro. Hvor du kan koble helt af. 

Natur

Buetyper

Compoundbue

Compundbue

Compoundbuen er den mest tekniske avancerede buetype. Denne bue er lavt så det er nemmere at holde den i fyld træk. Det er også denne type bue der er mest anvendt til jagt.

Læs mere
Langbue

Langbue

Denne er den mest simple bue, dog er den ikke nem. Der findes to typer ELB og AFB. Hvis man går til konkurrence med langbue, skal man have træpile med naturfjer på.

Læs mere
barbue

Recurvebue og barbuer

Recurvebuen findes i to klasser: Olympisk klasse og barbue klasse. Barbuen er den man normalt starter med. den har minimal udstyr på. Hvor Olympisk bue kan man sætte ekstre udstyr på.

læs mere

Klubmestre
Klik for at se

Koble lidt af og  koncentrerer sig
Jeg kan godt lide at man får lov til at slappe af og koble lidt af og koncentrerer sig om en ting

- Medlem, Mads

Træner ser ens fejl  og hjælper
Det er rart at træner ser ens fej og får øje på hvad man laver af fejl.

- Medlem, Martin


Hos Herning Bueskydning har vi plads til alle. Der er ikke nogen som er for børn eller for voksne, vi er alle en del af holdet og hjælper alle hinanden. Om du er nybegynder eller rutineret, skal vi nok tage godt imod dig, fordi her træner vi alle sammen. Det er vigtigt for os du bliver en del af Herning Bueskyttelaug, og at du glæder dig til hver træning, hvor du kan koble helt af og tænke på noget helt andet i hverdagen. Bueskydning både indendørs og udendørs i naturen. 

Forbund

Bueskydning Danmark

Læs mere

World Archery

Læs mere

World Archery Europe

Læs mere